Δίπλα σας απο το 2010

Χώρος αναμονής

Το ιατρείο λειτουργεί από το 2010 στο Μέγαρο Χάνδακα στην πόλη του Ηρακλείου.

Στο χώρο μας  παρέχεται όλο το φάσμα των σύγχρονων οδοντιατρικών υπηρεσιών ώστε να αντιμετωπίζεται κάθε οδοντιατρική ανάγκη  σε ασθενείς όλων των ηλικιών. Το ιατρείο  είναι διαμορφωμένο με ιδιαίτερη προσοχή ώστε οι ασθενείς να απολαμβάνουν ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον κατά την επίσκεψή τους.

Χώρος εργασίας

Το οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο με τον πλέον σύγχρονο οδοντιατρικό εξοπλισμό που σε συνδυασμό με την άριστη επιστημονική κατάρτιση της οδοντιάτρου, εξασφαλίζουν το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα με την πιο ανώδυνη θεραπευτική διαδικασία.

Προτεραιότητά μας αποτελούν οι άριστες συνθήκες υγιεινής σε όλους τους χώρους του ιατρείου. Χρησιμοποιούνται τα πιο σύγχρονα μέσα και ακολουθούνται τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα για την αποστείρωση των εργαλείων και την απολύμανση των επιφανειών και των χώρων εργασίας  και αναμονής.

Κατά την πρώτη μας συνάντηση αξιολογείται η κατάσταση της στοματικής σας κοιλότητας και σας προτείνεται ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας σχεδιασμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Έπειτα, όλοι οι ασθενείς παρακολουθούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή πορεία και επιτυχία κάθε θεραπείας.

Συνεργάτες που εμπιστευόμαστε

Το οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο μόνο με τις κορυφαίες οδοντιατρικές συσκευές. Οι συσκευές αυτές βοηθούν ώστε να εφαρμόζονται με ασφάλεια, ακρίβεια και λεπτομέρεια τις σύγχρονες οδοντιατρικές θεραπείες !

Κλειστε ένα ραντεβού

Ώρες λειτουργίας
  • Δευτέρα 9:00π.μ.– 9:00μ.μ.
  • Τρίτη 9:00π.μ.– 9:00μ.μ.
  • Πέμπτη 9:00π.μ.– 9:00μ.μ.
  • Παρασκευή 9:00π.μ.– 9:00μ.μ.
  • Σάββατο & Κυριακή Κλειστά
Διεύθυνση
Χάρτης

© 2020 Ηρώ Στεφανάκη. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Developed with ❤ by Solvit I.T. Solutions & Consulting.