Αόρατη Ορθοδοντική

Η αόρατη ορθοδοντική είναι η μέθοδος όπου οι ορθοδοντικές μετακινήσεις γίνονται χωρίς σιδεράκια αλλά με  τη χρήση λεπτών, διάφανων και αφαιρούμενων ναρθήκων.

Απευθύνεται σε ενήλικες και εφήβους, ενώ αποτελεί την καλύτερη και αισθητικά αποδεκτή λύση για εκείνους που χρειάζονται ορθοδοντική θεραπεία, αλλά αποθαρρύνονται από την προοπτική να φορέσουν τα κλασικά σιδεράκια.

Οι νάρθηκες κατασκευάζονται με βάση υψηλής τεχνολογίας ψηφιακό λογισμικό και εξελιγμένα υλικά και εφαρμόζονται στα δόντια μετακινώντας τα σταδιακά προς την επιθυμητή θέση.

Κάθε μία ή δυο εβδομάδες, οι λεπτοί διαφανείς νάρθηκες,  προσαρμοσμένοι για να μετακινούν τα δόντια χιλιοστό -χιλιοστό, αντικαθίστανται με νέους, οι οποίοι συνεχίζουν τη μετακίνηση των δοντιών μέχρις ότου ολοκληρωθεί η θεραπεία.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ψηφιακής απεικόνησης του προσδοκόμενου αποτελέσματος ούτως ώστε ο ασθενής να ξέρει απο την αρχή πως θα είναι τα δόντια του στο τέλος της θεραπείας .

Αξίζει να σημειωθει ότι με τους διαφανείς νάρθηκες δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν όλες οι ορθοδοντικές ανωμαλίες .Παρόλα αυτά επιτυγχάνονται πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα ακόμα και σε περιστατικά με μεγάλους συνωστισμούς ,αραιοδοντίες κ.α.

Κλειστε ένα ραντεβού

Ώρες λειτουργίας
  • Δευτέρα 9:00π.μ.– 9:00μ.μ.
  • Τρίτη 9:00π.μ.– 9:00μ.μ.
  • Πέμπτη 9:00π.μ.– 9:00μ.μ.
  • Παρασκευή 9:00π.μ.– 9:00μ.μ.
  • Σάββατο & Κυριακή Κλειστά
Διεύθυνση
Χάρτης

© 2020 Ηρώ Στεφανάκη. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Developed with ❤ by Solvit I.T. Solutions & Consulting.